Luister uw party op met een originele cocktailbar. U kunt kiezen uit diverse stijlen die perfect passen binnen het thema van uw happening.

Tropical nightbar

Salsa, Samba, tropical heat, fruitige verkoeling… Veel cocktails kennen hun oorsprong of inspiratie uit tropische gebieden en er komen natuurlijk veel ingrediënten vandaan: vruchtensappen, rum, tequila en Cachaça.
Tropische party? Kies dan deze bar als mini tropical island: kleurig, swingend en compleet met echte orchideeën.

Back_to_the_sixties_barBack to the Sixties

Soul, Mojo, een snufje Austin Powers met veel te brede kragen en iets te strakke broeken. Ook bij een James Bondthema te gebruiken met chique cocktailjurkjes, mooi gesneden pakken. Als dat je feest is dan hebben wij er de bar voor. Met zwart, wit en veel felle kleuren. Hip, hipper, hipst. En de cocktails? Die zijn modern, trendy en een lust voor het oog.

Blacklight_Enterprise_barBlacklight Enterprise

Een disco-, techno-, house- of dancefeest? Of misschien wel een Star Wars Party, daar hoort een speciale bar bij. Met veel blacklight en aluminium. Een juweeltje in een omgeving waar veel gedanst wordt. Uiteraard met alle ingrediënten die we standaard aan boord hebben zodat we eigenlijk elke cocktailwens kunnen realiseren.

Blacklight_Enterprise_barGin Tonic-bar

tekst en foto volgen


Meer_informatie