KLM_Huisjes_Event

In de wolken dankzij een mooi huwelijk tussen KLM en Jacobs Douwe Egberts.

Afgelopen week hadden wij als Coffee & Cocktail een vliegende start toen wij vol trots de verzorging van bovenstaand heugelijk feit op ons lijstje mochten bijschrijven. KLM en Jacobs Douwe Egberts hebben namelijk een overeenstemming bereikt waarbij je op alle KLM vluchten en in hun kantoren Douwe Egberts koffie kan krijgen. Dit moest natuurlijk gevierd worden in de vorm van een bijzonder Event.

Het “hing natuurlijk al langer in de lucht” maar weer 2 mooie Nederlandse bedrijven hebben elkaar gevonden!!

De plaats van de happening was natuurlijk Joure, de plek waar het voor Jacobs Douwe Egberts in 1753 eigenlijk begon. Ruim 350 genodigden waren aanwezig, o.a. natuurlijk de CEO’s van de toonaangevende bedrijven maar ook de Burgemeester van Joure en veel mooie KLM stewardessen.

Bij aankomst verwenden wij natuurlijk iedereen met koffie die voorzien was van alle toeters en bellen, ook kregen de Stewardessen een mini cursus koffie zetten. Vervolgens een hapje en een drankje.

KLM_Barista_training

Na de speech van de hoogwaardigheidsbekleders gingen alle gasten over de blauwe loper naar het Museumhuisje van Egberts Douwe: “ De Witte Os “

Daar werd verrassend het 99e KLM huisje gepresenteerd en uitgedeeld aan de gasten. De Winkel-Tabaksfabriek “ De Witte Os “ wordt natuurlijk een echt collectors item!!

Zo, nu kunnen we dan eindelijk tijdens elke KLM vlucht genieten van de heerlijke koffie smaken van Jacobs Douwe Egberts!!!

KLM_huisjes_event