Let's have a party

Barista

Uw party of evenement is helemaal geslaagd wanneer u een heuse barista in huis haalt. Een kunstenaar die een fantastische Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, diverse traditionele koffiespecialiteiten of een heerlijke verwenkoffie aan uw gasten presenteert. Natuurlijk geheel in stijl en met de egards die uw festiviteit verdient. U kunt kiezen uit diverse koffiebars of wordt het de overtreffende trap in de vorm van onze Tuk-Tuk, Airstream of Brandweerwagen??

Cocktails

Onze passie houdt niet op bij alleen koffie. Ook onze cocktail presentaties stelen de show. Naast de meest betoverende exotische cocktails van de wereld maken wij ook de meest spannende alcoholvrije mixen. Geshaket en gepresenteerd achter één van onze luxe thema bars of feestelijk geserveerd vanuit onze Airstream of Tuk Tuk.

Workshops

Een ( vrijgezellen ) feest, verjaardag of bedrijfsuitje ( teambuilding ), dan zijn onze workshops een unieke gelegenheid om de vindingrijkheid van uw vrienden of collega’s eens op de proef te stellen. Coffee & Cocktail organiseert voor groepen speciale workshops die u de fijne kneepjes van het vak van barista of cocktailspecialist bij gaat brengen.

Hostess Service

Geen slapeloze nachten, want ons team biedt u de meest ideale hostess die u maar kunt verwachten. We denken met u mee, leveren menig geniaal idee, kortom u gaat met de beste partij in zee!!
Vraag vandaag nog naar onze concurrerende prijzen van ons Global Hostess Service. We maken het verschil!!

Ook nu weer op weg naar een mooi en bijzonder feest!!!