Coffee en Cocktail biedt u naast een smaakvolle invulling van uw evenement of feest ook unieke blikvangers die uw happening niet alleen zullen omtoveren tot een heel bijzonder moment maar uw gasten zullen er niet uitgesproken over raken . Een prachtig ingerichte American (dream) Airstream als mobiele bar en een opvallende Tuk-Tuk die sfeer verhogend werken.

Airstream_ EspressoTuk en Brandweerwagen
Toch liever zelf de regie in handen, dan plaatsen wij in overleg de gewenste eyecatcher op uw locatie. Denk hierbij aan een mobiele vergaderlocatie, kookworkshops, bedrijfspresentaties etc. Eigen look en feel mogelijk door middel van bestickering. Vraag naar de mogelijkheden en de gunstige tarieven.


American Airstream

cocktail&cocktail_airstreamOnze Airstream is om te bouwen tot mobiele uitgifte bar voor diverse koffies. Afhankelijk van de grootte van het evenement of doel, kunnen we deze uitrusten met 1 of meerdere koffiemachines. De baristi maken tongstrelende specialities. Vraag naar de diverse mogelijkheden.
Intussen ziet u onze blikvanger al voor u, als mobiele cocktailbar! Vanuit de Airstream maken we elke Dream come true! Denkend aan de Mojito, Margarita, Pina Colada, Daiquiri, Mai Tai en nog vele andere, loopt het water u vast uit de mond. Natuurlijk zijn de alcoholvrije cocktails en smoothies ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.


Meer_informatie

Espresso Tuk-Tuk

De Tuk-Tuk is een echte sfeermaker. Laat je meevoeren naar Azië, daar heeft u ‘m wellicht wel eens zien rijden maar hij kan nu uw party completeren als mobiele koffie unit vooral als u het meer intiem wilt houden. De Tuk-Tuk is uit te breiden met meerdere koffiemachines voor extra expansie. Naast zijn opvallende vorm levert Coffee en Cocktail deze inclusief een barista voor de lekkerste met liefde bereide koffie en thee.
Ook kan je avond niet meer stuk, je maakt namelijk een verpletterende indruk met de cocktail TukTuk, denk hierbij aan een rijdende Mojitobar! Opties te over.
Meer_informatie

 

Brandweerwagen

Onze nieuwste aanwinst in ons wagenpark is de “Brandweerwagen”. Een volledig geoutilleerde mobiele truck voor de lekkerste koffies en de meest verrassende cocktails. Deze mobiele traktatiemachine is niet alleen te huur met bemanning en apparatuur maar ook beschikbaar voor uw eigen presentaties van bijvoorbeeld food and drinks.

Meer_informatie