Selfieccino_Coffee _kleurenprinter in optima forma

ERICOFFEE Printer 3.0

Onlangs stond Coffee & Cocktail op een beurs in Gent voor een Belgisch bedrijf die groot zijn geworden in Cake decoraties en chocolade assemblages voor taarten en wat niet meer.

De Firma “Leman“ uit Moesgroen. Niet normaal wat zij daar allemaal op het gebied van chocolade kunnen aanbieden, iedere Patissier wordt hier blij van. Nu zijn zij in de Benelux importeur van iets waanzinnigs “ een kleuren Coffee_Printer 3.0 “. Ik dacht dat ik al veel gezien had in mijn leven als Barista en Mixologist, maar dit is echt het Summum. Een kleuren_printer voorzien van een eigen Wifi systeem die op basis van eetbare inkt alles print wat je maar zou willen. Je kan door middel van een app, logo’s voorprogrammeren en ook digitale foto’s maken en deze vervolgens doorsturen naar de printer. In enkele seconden wordt je print afgedrukt op je cappuccino of latte.

Het formaat van printen kun je vervolgens instellen in 3 standen.

Small, medium of large. Het bijzondere van deze kleuren_printer is dat je ook op Cocktails je print kan laten afdrukken. Je voegt enkel wat eiwit toe aan je Cocktailmix en op de ontstane schuimlaag komt dan je afbeelding. Maar ook op koekjes, Macarons, Eclairs of Donuts.

Op deze manier kun je in een handomdraai je product personaliseren en indruk maken.

De printer is voorzien van 2 inkt_cartridges, een met kleur en de andere zwart wit. Met deze cartridges kun je gemiddeld 250 tot 300 prints maken. De printer is te krijgen in de keuren wit of rood.

Mocht je toevallig nieuwsgierig zijn geworden naar de kleuren “ Coffee-Printer 3.0 “ dan weten jullie mij te vinden?! Het is een echte eyecatcher in je zaak en wie wil er niet extra voor betalen om je geliefde moment vast te leggen op je favoriete Coffee of Cocktail!!

Een dikke glimlach verzekerd